Saxum coaching
 

Saxum betekent in het Latijn steen of rots. Net als Petra, mijn voornaam.... Ik vind deze naam toepasselijk, omdat ik een rots in de branding wil zijn voor al die mensen die zichzelf verloren zijn door stress.

 

Ik ben Petra Schneijdenberg, getrouwd en moeder van 2 dochters. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd geweest in het menselijk denken en gedrag. Een voor mij meer dan logische stap was om Psychologie te gaan studeren. Nadat ik als Organisatiepsycholoog mijn Master had behaald, ben ik gaan werken. 

Mijn eerste baan was in de farmaceutische industrie waar ik geneesmiddelenonderzoek begeleidde. Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan over het internationaal werken en werken in het bedrijfsleven. 

Die ervaring en mijn passie voor het begeleiden van mensen heb ik kunnen combineren als manager/coach van detachanten in de farmaceutische industrie. Hier heb ik veel trajecten mogen begeleiden van mensen die stress ervaren door timemanagement, perfectionisme, moeite met grenzen aangeven of mensen die simpelweg op de verkeerde plek bleken te zitten.

Tijdens de laatste jaren in loondienst heb ik erg veel stress ervaren en bijna een burn-out gehad. Het maakte me erg somber en onzeker. 

Dit is niet wat ik wilde voor mezelf, maar ook niet voor mijn gezin en heb het roer omgegooid. Ik heb verschillende begeleidingstrajecten ontwikkeld waarmee mensen weer beter weten wat ze voor zichzelf willen en kunnen gaan genieten.