Saxum coaching
 

Programma speciaal voor werkende moeders


Na mijn opleiding wilde ik carrière maken. En ik wilde me blijven ontwikkelen en kwam in een baan terecht waar er meer van me gevraagd werd dan hard werken. Die aanhoudende druk leverde stress en onzekerheid op. Nog meer uitdaging ontstond toen ik moeder werd van 2 prachtige meiden. Ik had voor ogen dat ik én carrière zou maken en zo veel mogelijk tijd beschikbaar zou houden voor mijn dochters, huis aan kant, tijd voor mijn man, tijd voor vrienden en familie……en ergens misschien nog een gaatje voor mijn eigen rust en ontspanning. En is moest niet goed genoeg, het moest allemaal perfect. Dat ging niet; ik kon niet alle ballen in de lucht houden. Ik kon me niet overal verantwoordelijk voor voelen. Dat zorgde voor lichamelijke klachten en somberheid. Waarom deed ik me dat aan? Als gevolg van die vraag, ging ik nu eerst voor mezelf kiezen en heb het roer omgegooid. Op dat moment kwamen er dingen naar boven die ik lang had weggestopt; ik kreeg weer energie en kon weer genieten. Door meer tijd voor mezelf te nemen, had ik juist meer tijd om echt aan anderen te spenderen. 

Speciaal voor de hardwerkende en liefhebbende moeders heb ik Mom's Energy ontwikkeld.